logo
People with visual impairment

News

All news

У межах роботи Регіонального офісу міжнародного співробітництва Луганської області #depmtd проведено робочу зустріч з представниками Всесвітньої продовольчої програми (World Food Programme)та головою програми Дніпровського офісу ВПП ООН Йонасом Лоссау
3 May

У межах роботи Регіонального офісу міжнародного співробітництва Луганської області #depmtd проведено робочу зустріч з представниками Всесвітньої продовольчої програми (World Food Programme)та головою програми Дніпровського офісу ВПП ООН Йонасом Лоссау

440414763_1677191736356122_545236218280573561_n

У межах роботи Регіонального офісу міжнародного співробітництва Луганської області #depmtd проведено робочу зустріч з представниками Всесвітньої продовольчої програми (World Food Programme)та головою програми Дніпровського офісу ВПП ООН Йонасом Лоссау.

Основні питання, які були обговорені під час зустрічі:

Напрямки роботи Всесвітньої продовольчої програми за 2023 рік, а також результати співпраці з Луганською областю.

Обговорення можливостей надання допомоги внутрішньо переміщеним особам з Луганської області.

Обговорення ключових потреб та викликів Луганської області під час тимчасової окупації, окреслення напрямів співпраці.

Обговорення гуманітарних потреб у продовольчій безпеці в Луганській області.

Основні потреби та виклики переселенців з Луганської області.

Діючі напрями підтримки продовольчої безпеки в Луганській області та стратегічні цілі розвитку.

Можливості співпраці між Луганською областю та ВПП.

Луганська область вбачає позитивні перспективи активної співпраці з ВПП ООН в Україні як значне джерело потенційного розвитку та відбудови Луганщини.

Всесвітня продовольча програма співпрацює з урядом, місцевими партнерами та іншими міжнародними організаціями для забезпечення харчової безпеки та гуманітарної допомоги вразливим групам населення. Активно працює у напрямках надання гуманітарної допомоги, стабілізації ситуації з харчовою безпекою та підтримки розвитку сільського господарства. Організація відповідає на екстрені ситуації, такі як конфлікти або природні катастрофи, і також працює над довгостроковими програмами розвитку для забезпечення сталої харчової безпеки. ВПП надає продовольчу та грошову допомогу внутрішньо переміщенимособам, біженцям, людям, які постраждали від конфліктів та іншимнайбільш вразливимкатегоріям населення.

3 серпня 2023 року ВПП співпрацює з Пенсійним фондом України для нарахування доплат до соціальних виплат багатьом незахищеним пенсіонерам у Луганській області.

Ми сподіваємося на результативне поєднання зусиль і плідну співпрацю з партнерами!

Поділитися: